Pensionstalling

Bent u op zoek naar een pensionstal voor uw paard(en)? Wij bieden u de mogelijkheid om uw paard bij ons in volpension te zetten. Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op of lees snel verder!
Contact

De voordelen

 • Hermkushof is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, hierdoor heb je tal van uitrijmogelijkheden.
 • U kunt vrij gebruik maken van onze 80mx70m buitenbak en de twee binnenbanen van 85mx26m en 45mx25m.
 • Zowel in de zomer als in de winter is het mogelijk om uw paard in een groep naar buiten te laten gaan.

Pensionstalling bij Hermkushof

Bent u op zoek naar een pensionstalling voor uw paard of pony? Dan bent u bij Herkmushof aan het juiste adres.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw paard in volpension te zetten, hierdoor kunt u zich volledig richten op de training van uw paard of pony en nemen wij de rest van de zorg op onze rekening.

De stallen worden iedere week machinaal gemest en iedere dag bijgestrooid. De pensionpaarden gaan dagelijks in groepen een aantal uur naar buiten. Wij bekijken van tevoren goed bij welke groep uw paard het beste zal passen. Vervolgens gaan wij uw paard heel langzaam in de groep introduceren. Dit doen wij door uw paard eerst samen te zetten met één ander paard uit deze groep en dit langzaam uit te bouwen totdat uw paard met en klein groepje samen staat en dit goed gaat. Vanaf dat moment zal uw paard met de hele groep meegaan naar buiten.

De paarden worden tweemaal daags gevoerd (hooi en brok). Indien u speciale wensen heeft wat betreft voer kunnen wij dit in overleg nog bijgeven. Het voer kunt u dan zelf klaarzetten.

Wanneer u bij Hermkushof in pension staat mag u gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo kunt u  vrij gebruik maken van onze 80mx70m buitenbak en de twee binnenbanen van 85mx26m en 45mx25m.

Iedereen heeft een eigen kast in onze afgesloten zadelkamer. De kasten kunnen ook nog vergrendeld worden door middel van een hangslot. Daarnaast heeft u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van onze poets- en wasplaatsen welke van warm en koud water zijn voorzien.

Contact

Onze tarieven

 • Paarden 1.50m en groter

  Bij meerdere paarden tarieven bespreekbaar

  € 410,-

  per maand
 • Pony’s 1.50m en kleiner

  Bij meerdere pony’s tarieven bespreekbaar

  € 370,-

  per maand
 • Stallen van de trailer

  € 125

  per jaar

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×