Over Hippisch Centrum Hermkus Hof

Hippisch Centrum Hermkushof is een prachtige accommodatie in Merselo welke plek biedt voor circa 80 paarden en pony's. Begin 2019 is Hermkushof overgenomen door Roy Rutten en Michelle Bankers.

Hermkushof is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, hierdoor heb je tal van uitrijmogelijkheden. Naast onze grote buitenbaan van 80mx70m, onze binnenbanen van 85mx26m en 45mx25m is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons crossterrein. Doordat Hermkushof omgeven is door weiland is het mogelijk om de paarden en pony's jaarrond in groepen buiten te zetten.

Contact

Roy Rutten en Michelle Bankers

Roy Rutten is een paardenman in hart en nieren, als kind is hij begonnen bij de pony’s en later heeft hij de overstap gemaakt naar de paarden. Begin 2019 heeft hij besloten om samen met Michelle iets voor zichzelf te beginnen.

Michelle heeft altijd in de detailhandel gewerkt, maar vanaf het moment dat ze Roy in 2012 heeft leren kennen is ze ook mee gaan helpen met het werken bij de paarden. Uiteindelijk heeft ze haar eigen baan helemaal opgegeven en heeft ze zich volledig op de paarden gestort.

Roy en Michelle hebben samen drie prachtige kinderen. Zoontje Liam is in 2015 geboren, dochtertje Demi in 2016 en zoontje Ryan in 2021.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? Bel ons gerust op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×