Hermkus Hof

In een mooie bosrijke omgeving in Merselo ligt onze groepsaccommodatie, pensionstal en manege Hermkus Hof op een ruime locatie met veel weide rondom.

Een ruime manege (bestaande uit 2 hallen, een van 85mx26,5m en een van 45mx24m) met kantine, een ruime buitenbak (80mx60m), stallen voor de les-paarden en pony’s en pensionpaarden en pony's staan garant voor een omgeving, waar mens en dier zich prima thuis voelen.

Ons streven is kwaliteit te bieden en op een prettige en gemoedelijke manier met mensen en dieren om te gaan.
 

 
 • Al onze paarden en pony’s en de pensionpaarden en pony’s gaan iedere dag de ruime wei op, als het weer en de conditie van de weien dat toelaat.
   
 • De groepsaccommodatie biedt plaats aan max. 80 personen en bij ponykampen is er de mogelijkheid om de paarden/pony’s bij ons te stallen.
  Ook is er mogelijkheid tot weidegang.
   
 • Hermkus Hof is in het bezit van een Veiligheidscertificaat. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en er wordt op een verantwoorde wijze lesgegeven.
   
 • Bij ons is het ook mogelijk om onder begeleiding paarden/pony’s te huren voor bijv. familiefeestjes, vriendenuitjes of om zo maar gezellig te rijden.
   

Veel plezier met het bekijken van onze site.
 
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of kom eens bij ons en bij de paarden en pony’s kijken. U bent altijd van harte welkom voor vragen en vrijblijvend advies.

 
 

Groepsaccommodatie

Een weekend met je vrienden organiseren?

Scoutingkamp, schoolkamp of vrienden/familie uitje.

Lees verder

Paardenpension

U wilt uw geliefde paard of pony stallen, waar ze dagelijks in de wei kunnen?

Uw paard of pony wordt bij ons goed verzorgd.

Lees verder